Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Zakelijke Website laten Maken

joomla

Zakelijke Website laten Maken.

Zakelijke Website laten Maken

Zakelijke Website laten Maken is voor mij, het maken van een Joomla! Website op Maat, welke staat geplaatst op het internet. Het laten maken van een Zakelijke Website, is bijna hetzelfde als het laten maken van het huidige drukwerk. Er zijn wel wat verschillen, zo kunnen bewegende beelden en geluidsopnamens, deel uitmaken van jouw Zakelijke Website en de wisselwerking tussen jou en je potentiële klanten verloopt anders. Ik maak graag voor jouw een Zakelijke Website of beter gezegd een Joomla! Website op Maat.

Zakelijke Website laten MakenZakelijke Website laten Maken

Jouw Zakelijke Website laten Maken, verloopt via een stappenplan, welke begint bij: (1) een Domeinnaam voor jouw Joomla! Website op Maat verzinnen, (2) Reseller Webhosting kopen voor jouw Zakelijke Website, (3) daadwerkelijk de Zakelijke Website laten Maken, tot en met het publiceren van jouw Joomla! Website op Maat op het internet.  

Zakelijke Website laten Maken

Joomla! is het CMS, waarmee ik jouw Zakelijke Website zal laten maken. Met dit Content Management Systeem, kan ik de inhoud van jouw Joomla! Website op Maat snel bijhouden. Joomla! is een populair CMS, waarmee inmiddels miljoenen Joomla! Website(s) op Maat zijn gebouwd. 


mkb zzp hier jouw zakelijke website 
Waarom Joomla!

Met Joomla! kan ik een kleine en grote Zakelijke Website laten Maken, van blogs tot intranets en van nieuwssite tot het laten bouwen van mobiele applicaties. Joomla! is flexibel en eenvoudig uit te breiden: met extra functionaliteiten als bijvoorbeeld een contactformulier. Voor jouw Joomla! Website op Maat een uitermate geschikt CMS. Joomla! heeft een schaalbaar MVC-structuur, dit geeft mij veel vrijheid voor jouw Zakelijke Website. Dus ik zet Joomla! volledig naar mijn hand te zetten, om voor jouw een Joomla! Website op Maat te laten maken.

Honderdduizenden Websites draaien er op een Joomla! Website op Maat: van persoonlijke blogs van (on)bekende personen of organisaties tot grote bedrijven als Exact Software, McDonald's en Sony, ministeries als dat van Volkgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1. Allemaal hebben zij een Zakelijke Website en zijn tevreden met hun Joomla! Website op Maat.

Joomla! heeft de nodige prijzen in de wacht gesleept en wordt geleid door een internationaal samenwerkingsverband, van meer dan een half miljoen actieve gebruikers. En hoe verschillend die gebruikers ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze helpen iedereen, aan een Zakelijke Website, van de absolute beginners tot de zeer ervaren webontwikkelaar. Wat is dit niet mooi allemaal een Joomla! Website op Maat.

Joomla! Sneak Preview