Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Website Ontwikkelen voor MKB ZZP Utrecht 
Joomla! Specialist

Website Ontwikkelen MKB ZZP Utrecht Service 24/7 | Joomla! Specialist Website Ontwikkelen. Jij wilt, als MKB’er of ZZP’er, met een Website op het internet. Het ontbreekt je, om hier tijd voor vrij te maken. Sterker nog, je ziet door de bomen het bos niet meer, als het gaat om het ontwikkelen van een Website. Voor het ontwikkelen van jouw Website, het visitekaartje van jouw bedrijf, lever ik graag tijd voor jou in, 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Website Ontwikkelen

Website Ontwikkelen is het maken en vormgeven van een boek (lees: Website), welke staat gedrukt (lees: geplaatst), op het internet. Het ontwikkelen van een Website, is bijna hetzelfde als het onwikkelen van het huidige drukwerk. Er zijn wel wat verschillen, zo kunnen bewegende beelden en geluidsopnamens, deel uitmaken van de ontwikkeling en de wisselwerking tussen jou en je potentiële klanten (lees: bezoekers van jouw Website) verloopt anders. Ik ontwikkel graag voor jouw een Website.

Website Ontwikkelen Stappenplan

De ontwikkeling van jouw Website, verloopt via een stappenplan, welke begint bij: (1) een Domeinnaam voor jouw Website te verzinnen, (2) ruimte (lees: Webhosting) kopen voor op het internet, (3) daadwerkelijk de Website ontwikkelen, tot en met het plaatsen van jouw Website op het internet.  

Website Ontwikkelen Joomla! 

Joomla is het CMS, waarmee ik jouw Website zal bouwen. Met dit Content (lees: inhoud) Management Systeem, kan ik de inhoud van jouw Website snel bijhouden. Joomla is een populair CMS, waarmee inmiddels miljoenen Websites zijn gebouwd. 


MKB'er of ZZP'er hier jouw Joomla! Website 
Waarom Joomla!

Met Joomla kan ik kleine en grote Websites bouwen, van blogs tot intranets en van nieuwssite tot het laten bouwen van mobiele applicaties. Joomla is flexibel en eenvoudig uit te breiden: met extra functionaliteiten als een contactformulier, een webshop, een reserveringssysteem of een evenementenagenda. Joomla’s schaalbare MVC-structuur geeft mij veel vrijheid om eenmaal geïnstalleerde elementen, volledig naar mijn hand te zetten en zelfs webapplicaties te laten bouwen.

Honderdduizenden Websites draaien er op Joomla: van persoonlijke blogs van (on)bekende personen of organisaties tot grote bedrijven als Exact Software, McDonald's en Sony, ministeries als dat van Volkgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1.

Joomla! heeft de nodige prijzen in de wacht gesleept en wordt geleid door een internationaal samenwerkingsverband, van meer dan een half miljoen actieve gebruikers. En hoe verschillend die gebruikers ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze helpen iedereen, van de absolute beginners tot de zeer ervaren webontwikkelaar.

Joomla! Sneak Preview