Hosting in Utrecht

Jouw domeinnaam vastgelegd maar heb je nog geen ruimte op internet? Hosting in Utrecht wordt door Foto- & Webstudio Digitaal ICT verzorgd. Advies is gratis! 

Website Snel en Betrouwbaar

Het moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken voor een sublieme ervaring. 

Service van Vimexx

Dit kan ik jou aanbieden doordat ik vanaf eind 2016 de eerste stap heb gezet om deze service af te nemen bij Vimexx. Dit is één van de beste stappen geweest die ik zakelijk heb mogen maken. Daar ik meedraai in het partner programma ben jij verzekerd van dé best beoordeelde hoster van Nederland en België. Ervaar als klant ook de fantastische support. Samen kunnen we de goede klantenservice ervaren. Vimexx luistert naar jou als klant en omdat de reactie tijd 25 minuten is tijdens kantooruren, kan ik binnen 24 uur 7 dagen lang een mogelijk probleem voor je oplossen.

Hosting in Utrecht | Foto- & Webstudio Digitaal ICT

Joomla Hosting Stabiel

Kom in bezit van jouw Joomla hosting en jouw website wordt de snelste Joomla website van Nederland. Ik ben zeker van mijn zaak en bied jou daarom 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dus alles qua Joomla hosting wat jij nodigt hebt om dé perfecte website te laten bouwen en onderhouden! 

Meer Hosting Mogelijk

Joomla hosting is één. Dit omdat ik een website maak met Joomla. Maar indien er een website wordt gemaakt met Wordpress, Drupal, Magento, Prestashop of Woocommerce geen probleem. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en ervaar als klant mijn advies en fantastische support.