Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Domeinnaam Registreren MKB ZZP Utrecht 
Joomla! Specialist

Domeinnaam MKB ZZP Utrecht Service 24/7 | Joomla! SpecialistDomeinnaam Registreren. Jij bent, als MKB’er of ZZP’er, op zoek naar een naam voor je Website, maar weet niet, wat een goede naam is, of weet niet hoe je dit moet aanpakken. Ik zal je hierin ondersteunen, 24 uur per dag 7 dagen in de week.

.NL Domeinnaam Registreren

Ik leg de .NL Domeinnaam voor jou vast ten behoeve van jouw Website. Samen kunnen we de naam van het Domein bepalen, die voor jouw klanten makkelijk is te onthouden. Meestal wordt de Domeinnaam opgebouwd uit jouw bedrijfsnaam of productnaam. De opbouw van de Domeinnaam is meestal als volgt: www.uwnaam.nl.

.NL Domeinnaam bestaat al

Het kan natuurlijk voorkomen, dat de door jouw gewenste, .NL Domeinnaam, al is vastgelegd. Geen probleem. Samen kunnen we dan een andere naam bepalen, die ook voor jouw klanten, makkelijk is te onthouden.

.NL Domeinnaam verhuizen

Ik registreer onze Domeinnamen bij: Vimmex. Dat is de best beoordeelde partij in Nederland, om Domeinnamen vast te leggen. Het kan zijn, dat je al een Domeinnaam bij een andere partij heb vastgelegd.

Wij staan en gaan voor 100% kwaliteit, dus verhuizen we jouw .NL Domeinnaam graag naar Vimexx. Ook hierin kan je op onze ondersteuning rekenen. Er zijn al goede evaringen met andere klanten, met wie wij samen, hun .NL Domeinnaam hebben verhuisd naar Vimexx.

MKB'er of ZZP'er Registreer jouw Domeinnaam

Ik leg niet alleen .NL Domeinnamen vast, stuur ons gerust een email en vraag naar de andere mogelijkheden.

Vimexx best beoordeelde hoster van NL

Een Domeinnaam registreren en kopen kan al vanaf € 0,89 / per jaar. Een eigen Domeinnaam verhuizen kan zelfs vanaf € 0,00. Zonder kennis en super snel en gemakkelijk realtime geregeld. Voor elk doel heb ik (lees: Vimexx) een geschikte Domeinnaam extensie voor jou beschikbaar al vanaf 0,89 euro!

Een Domeinnaam, ook wel bekend als het adres waarmee een Website van een bedrijf, persoon of stichting zichtbaar is op het internet. Het is eigenlijk jouw eigen online adres op het grote internet waarmee mensen makkelijk jouw Website kunnen bekijken en onthouden op het internet. 

Om iets technischer te gaan: Een Domeinnaam is eigenlijk een koppeling die makkelijk te onthouden is aan een IP adres van een server op het internet. Elke server heeft namelijk zijn eigen unieke IP adres, alleen is het voor te stellen dat je 123.124.125.126 bijvoorbeeld niet makkelijk kunt onthouden. Als we hier de Domeinnaam website.nl aan koppelen, is Website.nl een stuk makkelijker te onthouden en bezoeken dan dit IP adres.

Om een eigen Domeinnaam te registreren, begin ik (lees: Vimexx) met een Domeinnaam check om te kijken of jouw gewenste Domeinnaam nog wel echt beschikbaar is. Het kan namelijk zijn dat iemand anders deze Domeinnaam al bedacht heeft en deze hierdoor al geregistreerd is. Vaak is het raadzaam om meerdere Domeinnaam extensies, ook wel TLD's genoemd te checken.

Hoe kies je een Goede Domeinnaam