Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

Sponsor Supporter Joomladagen 2018

René Schouten Webdesigner Joomla! Specialist

Foto- & Webstudio Digitaal ICT is de komende JoomlaDagen, als Sponsor Supporter, twee dagen aanwezig. Wij zullen weer stappen gaan maken, dit met betrekking tot kennis en kunde van Joomla! 

Wilt u ook Webdesign (Joomla!) inclusief SSL Certificaat, waarmee u zich onderscheidt?

Neem hiervoor contact met ons op, EMail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij u van deskundig en zakelijk advies kunnen voorzien of een passende (vrijblijvende) offerte, op maat, kunnen verstrekken.

Trotse Sponsor Supporter JoomlaDagen 2018

 

JoomlaDagen Nederland 13 & 14 April 2018

René Schouten Webdesigner Joomla! Specialist

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april zijn de Nederlandse Joomla!Dagen. Honderden Joomla! gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Eindhoven, om kennis op te doen en te delen. Twee dagen vol Joomla!, voor en door de Community! Meer informatie op de website van de Joomla!Dagen.

 Joomla!Dagen 13 & 14 April 2018 High Tech Campus Eindhoven

Joomla! 3.8.5 op al onze Website(s)

René Schouten Webdesigner Joomla! Specialist

Joomla! 3.8.5 is nu beschikbaar. Dit is een opgeloste bugfix, voor de 3.x-serie Joomla! fixingregressies, die na de 3.8.4-release werden gerapporteerd. Alle websites die beheerd worden door Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn van deze versie van Joomla! voorzien.

 Joomla! 3.8.5 Release!

Joomla! 3.8.4 op al onze Website(s)

René Schouten Webdesigner Joomla! Specialist

Joomla! 3.8.4 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsrelease voor de 3.x-serie van Joomla!, die vier beveiligingslekken aanpakt en meer dan 100 bugfixes en verbeteringen bevat. Alle websites die beheerd worden door Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn van deze versie van Joomla! voorzien.

 Joomla! 3.8.4 Release!