Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

Joomla! 3.9.8 Release

Joomla! 3.9.8 is nu beschikbaar. Dit is een opgeloste bugfix voor de 3.x-serie van Joomla! die een fout aanpakt die is geïntroduceerd in Joomla! 3.9.7 en die van invloed is op websites die de Franse Help-server gebruiken. Al onze website(s) zijn voorzien van deze versie.

 joomla 398

Webtexttool Content met Impact!

Webtexttool is het content creatie platform waarmee je snel en eenvoudig content maakt die jouw doelgroep aanspreekt. Gebaseerd op AI, big data en machine learning krijg je realtime aanwijzingen om de kwaliteit van jouw content te verhogen. Met webtexttool wordt jouw content beter vindbaar en krijg je een hogere conversie – net zoals onze 30.000+ gebruikers.

 Webtexttool Content met Impact!

Webhosting van Vimexx Support 24/7

Heb jij een probleem met de hosting van jouw website? Ik weet de oplossing 24/7. Joomla! of WordPress webhosting van Vimexx allergoedkoopste in Nederland. Ik ben voor jouw de oplossing. Ik werk samen met Vimmexx, de best beoordeelde hoster van Nederland.

 vimexx best beoordeelde hoster 2018

Joomla! 3.9.6 Release

Joomla! 3.9.6 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsreparatie voor de 3.x-serie van Joomla!, die één beveiligingslek oplost en meer dan 25 bugfixes en verbeteringen bevat. Alle website(s) die onder het beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn van deze versie voorzien.

 joomla 396