Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

Joomla! 3.9.13 Release

Joomla! 3.9.13 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsfix-release voor de 3.x-serie van Joomla! die twee beveiligingsproblemen aanpakt en meer dan 15 bugfixes en verbeteringen bevat. De website(s) die onder het beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT zijn inmiddels voorzien van Joomla! 3.9.13.

 Joomla! 3.9.13 Release

ASL Foundation APMG International

Foto- & Webstudio Digitaal ICT (René Schouten) is inmiddels (sinds vandaag) gecertificeerd voor de publieke standaard ASL. ASL staat voor Application Services Library en is een standaard voor de inrichting van Applicatiemanagement. ASL gaat over applicatiemanagement zoals beheer, onderhoud en vernieuwing van applicaties. 

ASL Foundation

Joomla! 3.9.12 Release

Joomla! 3.9.12 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsfix-release voor de 3.x-serie van Joomla!, die een beveiligingsprobleem aanpakt en meer dan 30 bugfixes en verbeteringen bevat. Website(s) die onder het beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn voorzien van deze versie.

Jij wilt als ZZP'er of MKB'er ook worden voorzien van een website of misschien een nieuwe website, neem gerust contact met mij op. Dit kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , jij zal dan worden voorzien van een deskundig advies.

 Joomla! 3.9.12 Release

Joomla! 3.9.11 Release

Joomla! 3.9.11 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsfix-release voor de Joomla! 3.x-serie van Joomla! die een beveiligingsprobleem aanpakt en meer dan 25 bugfixes en verbeteringen bevat. Al de website(s) die onder beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn van deze release voorzien.

 joomla 3910