Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

Joomla! 3.9.12 Release

Joomla! 3.9.12 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsfix-release voor de 3.x-serie van Joomla!, die een beveiligingsprobleem aanpakt en meer dan 30 bugfixes en verbeteringen bevat. Website(s) die onder het beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn voorzien van deze versie.

Jij wilt als ZZP'er of MKB'er ook worden voorzien van een website of misschien een nieuwe website, neem gerust contact met mij op. Dit kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , jij zal dan worden voorzien van een deskundig advies.

 Joomla! 3.9.12 Release

Joomla! 3.9.11 Release

Joomla! 3.9.11 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsfix-release voor de Joomla! 3.x-serie van Joomla! die een beveiligingsprobleem aanpakt en meer dan 25 bugfixes en verbeteringen bevat. Al de website(s) die onder beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn van deze release voorzien.

 joomla 3910

Joomla! 3.9.10 Release

Joomla! 3.9.10 is nu beschikbaar. Dit is een opgeloste bugfix voor de 3.x-serie van Joomla!, die een bug aanpakt die in Joomla! 3.9.9 is geïntroduceerd en die de sjabloonstijlen van meertalige websites beïnvloedt. Al de website(s) die vallen onder het beheer van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn voorzien van deze versie.

 joomla 3910

Joomla! 3.9.9 Release

Joomla! 3.9.9 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsreparatie voor de 3.x-serie van Joomla!, die één beveiligingslek oplost en meer dan 30 bugfixes en verbeteringen bevat. Al de website(s) die vallen onder het beheer van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn voorzien van deze versie.

 joomla 399 sr