Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

Joomla! 3.9.1 Release

Joomla! 3.9.1 is nu beschikbaar. Dit is een bugfix-release voor de 3.x-serie van Joomla!, inclusief meer dan 40 bugfixes en verbeteringen. Al onze Website(s) zijn inmiddels van deze versie voorzien.

 joomla 391

Joomla! 3.9 is Live

Het is een goede dag voor het Joomla Project, want vandaag (30 Oktober 2018) kondigen we trots de release van Joomla! 3.9 - 'The Privacy Tool Suite' aan, de tiende minor release in de 3.x-serie. Al onze website(s) zijn inmiddels met succes van deze versie voorzien.

We hopen dat je comfortabel zit, want deze nieuwe release bevat meer dan 250 verbeteringen voor het Joomla CMS, zoals een centrale suite voor volledige privacy, die de naleving van de site sneller en eenvoudiger maakt (om nog maar te zwijgen van het leven van ontwikkelaars alles hele kavel gemakkelijker)! Met zoveel terrein om te dekken, kunnen we er maar beter aan beginnen. Dus ...

joomla 39

Vimexx gebruikt Groene Energie

De website(s) van Foto- & Webstudio Digitaal ICT worden Groen gehost. Deze host (Vimexx) gebruikt Groene Eenergie en ontvangt hiervoor compensatie voor zijn diensten.

green web foundation

RSForm!Pro Dag Rotterdam

Ik maak websites en webformulieren, dit doe ik met RSForm!Pro. Heb gisteren het RS Joomla! team (uit Roemenië) mogen ontmoeten. Tijdens deze RSForm!Pro Dag, heb ik diverse workshops mogen volgen, zodat ik mijn formulieren nog beter kan optimaliseren.

RSFormPro Dag