Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

PHP-ontwikkelteam kondigt PHP 7.4.0 aan

Het PHP-ontwikkelingsteam kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid van PHP 7.4.0 aan. Deze release markeert de vierde functie-update voor de PHP 7-serie. PHP 7.4.0 wordt geleverd met tal van verbeteringen en nieuwe functies. Alle website(s) die onder beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT zijn GRATIS voorzien van deze versie. Wat voor de bezoeker goed zichtbaar is: "Snelheid van de Website".

Release PHP 7.4.0 beschikbaar

Joomla! 3.9.15 Release

Joomla! 3.9.15 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsrelease voor de 3.x-serie van Joomla! die drie zwakke beveiligingsproblemen aanpakt en meer dan 20 bugfixes en verbeteringen bevat. Al onze website(s) zijn voorzien van Joomla! 3.9.15.

Joomla! 3.9.15 Release

Foto- & Webstudio Digitaal ICT in Joomla! Bedrijvengids

Op zoek naar een Joomla!-expert voor het bouwen van een site, advies, ontwikkeling van templates en/of extensies? Foto- & Webstudio Digitaal ICT is opgenomen in de Joomla! bedrijvengids. Voor Domein, Hosting, Design of Advies neem contact met mij op?

Joomla! Bedrijvengids

Joomla! 3.9.14 Release

Joomla! 3.9.14 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsfix-release voor de 3.x-serie van Joomla! die twee beveiligingsproblemen aanpakt en meer dan 35 bugfixes en verbeteringen bevat. Al de website(s) die onder beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT zijn voorzien van deze versie.

Joomla! 3.9.14 Release